Friday, 19 April 2013

“BEN ASHAARI dan WEECLICKS “ ..

Assalamualaikum..


Mama nak share sikit mengenai blog yang mama salalu masuk dan baca setiap entry yang di tulis.lain tak bukan mestilah blogger terkenal tu, http://www.benashaari.com/ .hampir saban hari jugak lah mama akan baca entry abg ben ni.penulisan yang sempoi dan seronok bila baca.takdelah meleret-leret cite yang bukan-bukan.hehehe..dan yg paling mama suka bace pasal si Qhaliff tu.kebetulan anak mama, amam firas pon sebaya dengan Qhaliff.hehehe...

Pagi-pagi mama bukak blog abg ben dan ade satu contents yang die anjurkan.dan mama pon nak join lah.pssstt...ni first time mama masuk contents ni.suke-suke jek.kalah ke menang semua tu rezeki.yang pnting kite enjoy.hehehe...

Soalan yang diajukan berbunyi camni..KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?

Jawapan dari mama:  untuk manambah sedikit pendapatan bagi menampung kehidupan yang serba sederhana ni.disamping tu jugak dapatlah berkongsi serba sedikit info-info dan pengalaman mama sendiri bagi dijadikan sebagai panduan kepada sesiapa yang sudi mambaca.bukan ke sharing is caring.hehehe...apapon niat kita dalam menjana pendapatan melalui internet ni, perlulah ikhlas dan buang perasan hasad dengki dengan kejayaan orang lain.patutnya kita sendiri gembira dan selalu bersangka baik dengan kejayaan orang lain.

tu jek lah jawapan dari mama.semoga kita semua sentiase happy dalam menjalani kehidupan ae.dalam happy jangan lupe pada yang memerlukan dan yang dalam kedukaan dan kesusahan.sama-sama kita membantu sesama manusi.peace no war..hehehe.. 

8 comments:

  1. PCB singgah dari blog yg sama

    http://kringg.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yg sama ~ done follow here ~ :)

    http://keyranazleen.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah. Nice blog. Done follow you.. jemput dtg sini jgk yep.. http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
    done follow you.. follow me back ya! thanks!

    http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  5. dtg dari segmen yg same. follow sini. lucky no 4. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  6. slm sggh sini,support kwn2 juga.all the best tau..

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  7. thanks all support each other..:D

    ReplyDelete
  8. salam
    good luck untuk segmen nie ye
    singgah sini
    jemput singgah di blog saya
    http://kisahsidairy.blogspot.com

    ReplyDelete